Het complete plaatje

Een goed interieurontwerp valt of staat met de juiste uitvoering. Daarom verzorgen wij graag het complete plaatje. Van Programma van Eisen tot en met de Turnkey oplevering. In andere woorden, vanaf het inventariseren van alle wensen en eisen tot het in gebruik nemen van de ruimte.

Ontwerp

Bewuste keuzes

Voor een groot deel gaat ontwerpen over sfeer bouwen, nét als bij een feestje. De juiste sfeer bij de aangeboden dienst, de juiste sfeer bij het aangeboden product. Alle uitingen moeten in elkaars verlengde liggen en dezelfde taal spreken. Exterieur, interieur en huisstijl gaan hand in hand. We bemoeien ons dus ook graag met alles. En dan is er nog de functionaliteit. Dingen moeten natuurlijk wel gewoon werken!

Dit alles doen we met grote voorkeur voor duidelijke vormen en eerlijke materialen. Met respect voor mens en milieu.

Projectmanagement

Orde in de chaos

Het definitief ontwerp staat op papier. En dan nu de realiteit. Wij loodsen u moeiteloos door de jungle van offertetrajecten en leveranciersselectie. Als big brother zien we toe op de kwaliteit, het budget en de tijdsplanning tijdens het bouwproces. We staan voor heldere communicatie met betrokken partijen. Duidelijke afspraken, zonder verrassingen. Met andere woorden, ontzorging tot achter de komma.